Orgasmus III. – Jdeme do praxe

Dost bylo teorie, jdeme do praxe!

Můžeš zažít několik různých druhů orgasmů. Dnes si nakousneme 3 druhy – až je zmáknete, řekneme si o dalších, deal?

Na začátek se hodí zmínit, že každý orgasmus je dobrým orgasmem. Měly bychom si jich vážit stejně, jelikož jsou skutečně mezi námi ženy, a není jich zrovna málo, které orgasmus s partnerem nezažívají.

Vím, o čem mluvím, byla jsem jedna z nich. Dokonce mi píšou i ženy, jejichž zprávy zní asi takto: “…nejsem si zcela jistá, zda jsem vůbec někdy v životě orgasmus zažila…”. Zlato, kdybys měla orgasmus, tak věř, že o tom víš moc dobře.

V dnešní době odpojenosti od našeho těla, kdy žijeme převážně v našich hlavách, a také v malých krabičkách našich mobilních zařízení, na tom není nic divného. Otázkou je, zda se s tím dá něco dělat, a zda s tím chceš něco dělat?!

Tantrické orgasmy jsou o rozpuštění našeho studu před partnerem, či před sebou samými. Jsou o rozpuštění předsudků o tom, co si o nás milenec myslí, když nás vidí nahou, v pohybu, zpocenou, rozcuchanou, neupravenou a ehm… nadrženou.


Tantrické orgasmy:

  • Jsou o nadechnutí se do přítomného mikrookamžiku.
  • Jsou plné zkoumání těla a smyslů.
  • Jsou posilující naše fyzické i psychické zdraví.
  • Jsou hravým prožitkem.

 

Tyto orgasmy jsou jako další level klasického intimního spojení, jenž překačuje hranice toho, co jsme si o orgasmu a intimnostech myslely.

Orgasmy jsou důležité ze spirituálního hlediska, protože tě dostanou z tvé hlavy do každé buňky tvého těla. V momentě orgasmu ztrácíme pocit existence našeho ega – toho hajzlíka, který nás odpojuje od zdroje energie.

Mentálně tě orgasmus dostane do stavu hluboké relaxace. Tělo je zaplaveno slušnou dávkou hormonů – serotoninem, dopaminem a oxytocinem.

Pokud nám tyto hormony schází a nepodporujeme jejich vznik, tak se na světě cítíme být samy, neporozuměné, nemilované. Bojíme se věřit lidem kolem sebe a taky někdy samy sobě. Zkrátka, jsme nešťastné.

Stav během orgasmu lze přirovnat k vánočnímu stromečku, jehož světýlka právě šoupneme do elektrické zásuvky a stromeček se celý nádherně rozzáří. Přesně tak nabíjí orgasmus naše krásná těla.

Proud této orgasmické elektřiny se zažehne v naší yoni, naplní naše lůno, pokračuje po páteři prostřednictvím našeho nervového systému směrem k mozku a k našim vyšším čakrám, díky kterým se dokážeme napojit na Vesmír (aka na Boha – ať si každá doplní dle toho, čemu věří).

A tohle je přesně “TO”, co nám dává tu naši sexy jiskru do oka. Tu, která celému okolí dá jasně najevo, že do místnosti vešla Bohyně, po které muži touží a ženy ji obdivují (a někdy po ní touží také, psssst ).

Tuhle energetickou jiskru si nikde nekoupíš, musíš ji zažehnout uvnitř sebe.

Tak co, chceš mít orgasmus? Jeden? Dva? Deset?

Tady jsou 3 orgasmy, které mohou okouzlit tvé tělo, mysl i ducha.


1. Klitoriální orgasmus

Osvědčená klasika a zcela jistě nejrozšířenější druh orgasmu, který ženy čirou náhodou poznají již v raném dětství (pamatuješ?).

Mně bylo cca 6 let, kdy jsem hodila nohu přes nohu a najednou tu byl “Ten dobrý pocit”. Tento orgasmus tělem prostřelí náhle jako blesk.

Není se čemu divit, klitoris je velmi citlivý – má kolem 8000 nervových zakončení, což je mimochodem až 2x více, než má mužský penis!

Jak na něj?

Základem je vyhledat si svůj klitoris. Ano, sranda, já vím, ale jsou ženy, které o existenci svého klitorisu nemají ani páru. Takže až vygooglíš základní anatomii svých intimních partií, neváhej si “kliknout na myšku”.

Začni jedním až dvěma prsty (ideálně navlhčenými), zapoj krouživé pohyby – od větších kroužků po menší a naopak.

Najdi si své tempo, které udržuj alespoň 5-10 minut. Každá žena je jiná, takže klidně to na tebe může zapůsobit ihned, nebo taky po nějaké době. Jediný způsob, jak zjistit svou vzrušivost v tomto místě, je to zkoušet pravidelně.

Kromě kroužení zkus i poklepávání a hlazení. Přidávej a ubírej na intenzitě a tlaku dle toho, jak to cítíš. Tlak může být od jemného, jako by ses pošimrala peříčkem (což je taky super pomůcka, btw!), až po silnější zatlačení.

Mnoho žen tvrdí, že právě tento orgasmus je jediný, jakého jsou schpny dosáhnout. Zkus ho brát jako vstupní bránu k dalším druhům orgasmu, nebo dokonce k několikanásobnému orgasmu.

 2. Vaginální orgasmus

Vaginální, neboli yoni orgasmus, je orgasmem našeho posvátného místa.

Toto místo se jinak nazývá také “moolah bandha” – centrum kolem našeho děložního čípku, který je vstupní branou z naší yoni do dělohy.

Energie orgasmu v tomto místě má nezměrný spirituální potenciál.

Orgasmická energie putuje opět napříč celým tělem díky energetickým zakončením, avšak aktivuje se v našem srdci, kde pak můžeme pocítit hluboké zvuky našeho bubnujícího srdce. Jak říkám, nejen slyšet, ale lze doslova pocítit, jak se střed našeho těla, naše srdeční čakra, otřásá v rytmu úderů srdce.

Není potřeba zmiňovat, že tento typ orgasmu vede k hlubokému srdečnímu propojení s milencem.

Jak na něj?

Pokud cvičíš s yoni vajíčkem, pak by to pro tebe měla být hračka. Je důležité soustředit se na stahování a povolování svalů pánevního dna a yoni, a také na vědomý dech.

Začni (začněte) v naprosto bezkřečovité, pohodlné pozici, ve které lze zhluboka dýchat. Budeš totiž potřebovat tzv.: “dech rozkoše”.

Ten se provádí tak, že se zhluboka a dlouze nadechneš nosem, a pak vydechneš opět nosem (ne, nedýchej pusou!).

Při nádechu zlehka stahuj krk, čímž budeš vydávat zvuk tak trochu jako sexy Darth Vader. Při výdechu jej zas povol. Dýchej pomalu a zhluboka.

Takto si pomáháš rozproudit energii napříč tělem. Pro tento typ orgasmu nechceš, aby byla energie kulminována jen kolem klitorisu. Hluboké dýchání pomůže rozpohybovat orgasmickou energii dále – z tvé yoni do všech koutů tvého těla.

Co se týče svalů pánevního dna, tak se soustřeď výhradně na yoni.

Pokus se tedy nestahovat současně i zadeček. Je však zcela normální, že ze začátku zatínáš snad vše, co jde. Tím se netrap. Praxe dělá mistry. I ty sexuální.

Než toto cvičení začneš s partnerem, vyzkoušej ho sama s yoni vajíčkem. Pomůže ti yoni a děložní čipek více procítit a případně očistit od nechtěných vibrací.

Při každém hlubokém nádechu zatni svalíky yoni, drž je zatnuté, drž, drž, drrrrž, zavři oči a vizualizuj si orgasmus jako zářivé bílé světlo, které se ti s každým zatnutím rozzáří kolem děložního čípku a postupuje celým tělem až ke tvé korunní čakře, kterou máš na temeni hlavy.

3. Orgasmus G-bodu

O tomto orgasmu pojednává starodávný sex-manuál Ananga Ranga z 15. století, jenž je součástí indické Kamasútry. O tom, zda je G-bod jen báje, nebo skutečnost, musíš rozhodnout sama.

Každopádně se nachází na horní stěně yoni, přibližně 3-5 cm od poševního vchodu. Je to opět místo plné nervových zakončení, díky kterým může dojít nejen k božskému orgasmu, ale také k ženské ejakulaci alias mokrému orgasmu.

Jak na něj?

Zahni ukazováček a prostředníček do tvaru “C” a nahmátni si svůj G-bod. Jeho struktura připomíná trochu houbičku, proto se na dotek liší od stěn yoni.

Můžeš jej začít masírovat. Použij postup, jako u klitoriálního orgasmu – různé dotyky, směry, intenzity, ať poznáš, co konkrétně tvůj G-bod chce.

Zrovna tak můžeš sučasně dráždit i klitoris.

Nebuď překvapená, když po chvíli začneš být extrémně vlhká. Měj na paměti, že tekutina naší yoni je posvátná – nazývá se “amrita”, což znamená “nektar bohyně”. Dávej proto bacha, komu dovolíš jej ochutnat.

Ať už se rozhodneš pro kterýkoliv z těchto orgasmických zážitků, pak měj na paměti důležité heslo: “Vydržím, dokud neuspěji!”


S láskou,
MichaElla ♡
Michaela Aira

Michaela Aira

Průvodkyně žen na cestě za jejich intimním sebepoznáním. Poznat Michaelu blíže můžeš zde.