Orgasmus IV.

Předstírám, předstíráš, předstíráme…

Vy a příběhy z vašeho (ne)orgasmického života:

Tento článek vzniknul v návaznosti na předchozí díly:

Orgasmus I. – NeuroTantra  ·  Orgasmus II. – Ten dobrý pocit  ·  Orgasmus III. – Jdeme do praxe

…a bude plný Vašich (ne)orgasmických příběhů.

Pro lepší přehlednost jsem je rozdělila do tří sekcí, a to:

1. Předstíračky

2. Nepředstíračky

3. Odnaučené předstíračky

Mezi Vaše základní rady, jak dosáhnout orgasmu při milování s partnerem, patří následující:

  • správný dech a rytmus
  • otevřená komunikace
  • ohleduplný partner
  • přijmutí sebe sama
  • přítomný okamžik
  • konec předstírání
  • začít v hlavě
  • sebeláska
  • uvolnění

 


Předstíračky

1.
Já už ty předstírané orgasmy přestala počítat. Nějak se to za ty mé sexuálně aktivní roky stalo mou součástí, je to automaticky.

Příjde mi, že málo který muž chce opravdu uspokojit svou partnerku. Spíš jen sex a hlavně ať vyvrcholí oni.

Sem tam se nějaký posnažil 5 minut a když byl úplně mimo, začala jsem předstírat spíš abych to měla rychle za sebou.

Nyní mám dlouhodobého partnera, ale odmítá si se mnou nějak hrát.
Orální sex se mu hnusí a prsty tak minutku doslova polechtá, a myslí si že mi to něco udělá…. několikrát jsem s ním o tom mluvila, a pokaždé řekne jen “já se snažím”.

Je to smutné…. ale už jsem si zvykla. Ještě že existuje sprcha, jinak bych si to šla hodit.

Miluju ho, podvádět nechci, ale někdy mě to mrzí, že není nějak víc přístupný nebo otevřený v sexu. Už jsem o tom psala i do článku na téma orálního sexu.

Tiše závidím slečnám, které ty orgasmy zažívají a partneři se jim věnují.

2.
S přítelem už nějakou tu dobu jsme, máme se fakt rádi, všechno nám klape až do té chvíle, než přijde na sex.

On se fakt snaží, jelikož měl přede mnou jen jednu partnerku, tak asi nemá “natrénováno”, nebo já nevím. Snaží se, ale nějak to prostě nestačí. Když už je mi ho pak líto tak to prostě “pošéfim pár vzdechy… “.

Nechci aby to takhle bylo dál, s předchozími partnery jsem problém s orgasmem neměla. Na druhou stranu on si to umí vyžehlit jinými částmi těla… Ale chybí mi to.

3.
Předstíraný orgasmus jsem musela využít hned při mém prvním pohlavním styku v 21 letech za honbou mého “odpanění”.

Chtěla jsem být “normální”a nebýt pozadu. Chalan tenkrát ani nevěděl, že jsem panna, přišlo mu to ze začátku divné, ale pak to přešel.

Když se mě už třikrát ptal, jestli už jsem, tak jsem si zkusila své herectví.

Kdybych mohla svému mladšímu já poradit, řekla bych, ať to nedělá. Tenkrát jsem na sebe byla hrdá. Hloupé to děvče! Poznamenalo mě to všechno dodnes.

4.
S prvním přítelem jsem předstírala každý orgasmus, protože jsem ho nikdy nedosáhla.

Po rozchodu se mě snažil přesvědčit, ať spolu alespoň sexujeme, protože ho sex se mnou vždy bavil. Takže jsem asi dobrá herečka.

Za celý svůj sexuálně aktivní život jsem zažila orgasmus s partnerem 2x. Takže i teď občas předstírám.

5.
Upřímně, nikdy jsem s nikým neměla orgasmus. Dokážu si ho přivolat sama, opravdu skvělej.

Ale nikdy s chlapem, bohužel. Pokaždé byl předstíranej a to ne jen zvukově. Díky tomu, že mám dobře zpevněné svaly pánevního dna se dalo předstírat i “pulzování” atd…

Ne že by samotný sex byl špatný. To ne, já ho miluju. Ale nikdy to pro mě nedošlo do konce…

6.
Myslím, že je někde problém a nejspíš na mojí straně.

Mám skvělého partnera, jen v tom sexu to trochu pokulhává, snaží se, ale moje (uznávám, trošku zvrhlé) touhy jsou pro něj asi trošku přes čáru, nebo spíš to nechce moc řešit.

A já už vlastně asi rezignovala, vím, že jinak je skvělý, má se mnou trpělivost, povzbudí mne, uzná svou chybu a vše ostatní. Jen mne prostě trošku mrzí, že leckterý sex na jednu noc mi v tomhle ohledu dával víc.

7.
Hmmmm, já orgasmus dost předstírám, vlastně sama sebe se ptám proč?

Dělám to vlastně z toho důvodu, že se sama nedokážu uvolnit před přítelem, nedokážu se odevzdat, neustále se kontroluji, zda mi někde něco nejde vidět.

Navíc, sama sobě se nelíbím a hodně si to připomínám během sexu, a proto to pak předstírám ten orgasmus a jen proto, aby měl přítel z toho radost. Měla bych se trošku nad tím zamyslet.

8.
Předstírám pravidelně. Mám tendenci dělat protějšek šťastným, takže i když mi jeho laskání nic nedělá, většinou to nepozná. .

Je to jak divadlo – lež kterou partner nepozná a není to dobře, pak sex postrádá význam.

9.
Napíši ti také svůj příběh s předstíráním orgasmu…

Občas jsem to udělala, ale….. jenom proto, že se to partnerovi líbilo, a když jsem já viděla, ze se mu to líbí a jak, nakonec jsem se vážně udělala také, častokrát s ním…..

Ja vím, trochu bizzar, ale co už, vždyť účel světí……


Nepředstíračky

1.
Jednou se mi stalo, že jsem prostě fakt nebyla naladěná na milování ale přítel moc chtěl a fakt se moc snažil, aby se mi to líbilo a užila sem si to.

Nicméně orgasmus ne a ne přijít, i když obvykle s ním nemám problém.

No a jak jsem viděla, že se přítel snaží a nic z toho není, chtěla jsem mu udělat radost a orgasmus předstírat, aby jeho snaha nepřišla vniveč. Nicméně vtip je v tom, že jak jsem se u toho předstírání rozdychala a rozvzdychala (aby to vypadalo, že ,,už budu”), tak jsem se skutečně udělala.

Od té doby vím, že pro mě a mojí yoni je základ dýchání a rytmus.

Taky jsem pak zkoušela schválně u některých orgasmu nevzdychat a u jiných si ale festovně zakřičet, a ty u kterých se nebojím se odvázat a být hlasitá, jsou pro mě mnohem intenzivnější a líp si je užiju.

2.
Nikdy jsem orgasmus nepředstírala, asi bych to neuměla zahrát.

Na druhou stranu jsem za 15 let vztahu orgasmus při sexu zažila na napočítání prstů jedné ruky.

Ne proto, že by se přítel nesnažil, ale že jsem se nikdy nedokázala uvolnit tak abych toho byla schopná a vlastně mi i to okolo bylo příjemnější, než ty pocity po orgasmu, takže mi to nikdy ani moc nevadilo.

Teď když vztah skončil a jsem tak nějak na začátku nového života, doufám, že se někdy dostanu do stádia, kdy po tom budu toužit tak, že je mi jedno co u toho dělám, jak při tom vypadám a ty pocity po orgasmu, který mi způsobí někdo jiný budou skvělý.

3.
Tak jsem si přečetla Orgasmus III. .Supr.

A taky můj postřeh: mokrý orgasmus mi přijde někdy až divný. Mám ho tolik mokrý, až je mi to blbý…

Jinak nikdy jsem orgasmus nepředstírala. Přítel by to stejně poznal. To raději řeknu “dnes to nejde” a v objetí usínáme.

4.
Hele, orgasmus jsem zatím nikdy neměla, ale ani jsem ho nikdy nepředstírala.

A nechápu proč ho někdo předstírá? Jakoby, k čemu to je ho předstírat?

Docela mě tedy zajímají příběhy dalších, proč ho předstírají. Buď ho nemám, tak ho prostě nemám a on se pak třeba bude víc snažit více způsoby mi ho udělat a budeme na tom pracovat, a nebo ho teda mám a super.Nevím, no.

5.
Nikdy jsem nepředstírala.

Od začátku jsem se bála, že by bylo poznat, že předstírám. Radši jsem partnerovi řekla, že když nebudu mít orgasmus, tak nebudu.

Radši si sex užiju, i když bez třešničky, než abych se hnala za něčím a byla pak vystresovaná, že to nepřišlo.

6.
Moc nechápu ženy, co ho předstírají.

Je mi 19 let, rok mám přítele se kterým se milujeme celkem často… Nikdy jsem při tom orgasmu nedosáhla ale nevím, proč bych to měla předstírat. Prosím o vysvětlení, proč to dělají… Kvůli partnerovi? Prostě tohle nechápu….

Partner dělá co může, já taky, ale nejde to. Myslím, že by mu víc uškodilo, kdybych ho předstírala, než když mu narovinu řeknu, že žádný orgasmus u mě není.

Vím, že se mi to jednou povede.

7.
Já orgasmus nikdy nepředstírala.

Partner to chce pro mě udělat co nejlepší a dokud já nebudu mít orgasmus, tak on nekončí.. Je pravda, že s nikým jiným než s ním jsem sex nikdy neměla, ale vůbec mi to nevadí, protože s ním je to něco absolutně jedinečného a jsem úplně v jiných galaxiích.

8.
Chci přidat i svou trošku do mlýna.. před současným přítelem jsem měla dva sexuální partnery.

S jedním z nich jsem prožívala božskej sex, věděl, jak na mě, užíval si to, když si na to ještě teď vzpomenu, dost mi to chybí!

Ale ani s jedním jsem nedokázala prožít ten pravý orgasmus. Až teď, s tím současným, jsem se naučila udělat.

Vlastně si to dělám sama, ale používám k tomu jeho část těla.. ehm.

9.
Ahoj, já teda nevím, ale já opravdu neměla nikdy důvod předstírat orgasmus. Prostě když jsem se neudělala, tak jsem se neudělala a nějak jsem to neřešila.

Samozřejmě s některými partnery jsem to konzultovala atd. Záleželo na typu vztahu. Ale že bych to nějak řešila tohle, já znám své tělo a vím, že je schopno (zatím) jen orgasmu skrz klitoris.

A taky záleží na partnerovi, jsou typy, co prostě chtějí dělat ženu šťastnou a pak typy, co si to možná ani neuvědomují, že je něco špatně.

10.
Je docela zajímavé, že to slyším všude okolo, že to holky předstírají. Já to nikdy nedělala.

Myslím si, že je nesmysl dávat klukovi planý naděje. Pak se totiž nebude chtít zlepšovat. A taky bych řekla, že to neumím. Bylo by to nejspíš tak děsivý, že by hned utekl.

To radši nic, než to.

11.
Vždycky jsem si ráda užívala orgasmus… ne často, ale když už, tak už.

Začala jsem taky dost brzo, zkoušela jsem strašně moc věcí, bez pomůcek, ale ruzné techniky… Problém byl, že jsem se vždycky styděla, za to, co dělám… stejně jsem ale pokračovala.

Když jsem jednou byla na cvičení a dělali jsme něco na míči, byla jsem dost překvapená, kdyz jsem začala mít orgasmické pocity… Hned jsem to přestala dělat, ale nezapomněla jsem…

S prvním přítelem to nebylo zas tak skvělý… Nikdy jsem nic nepředstírala, ale prostě jsem říkala, že to je těžký, takhle pro druhého člověka, když mi nevidí do hlavy…

No, teď už bych říkala něco jiného. Snažila bych se mu a sobě pomoct…

S druhým a současným partnerem je to úplně jiná liga… Po prvním rozchodu jsem prošla docela zásadním vývojem v mé hlavě, začala jsem vědomě jednat. Tak nějak jsem našla vnitřní úctu. Přestala pít ( lol v 17!) a začala se víc soustředit na sebe samu. Jen já.

I to mě, podle mého, přivedlo k němu. První sex s ním nebyl úplně ok, ale co už, myslím, že to je přirozený, že se učíš, jak s tím druhým nakládat, ale jelikož si naše duše sedly, za chvíli to jelo jako po másle. Sex to byl dlouhý a strašně intenzivní.

Nespali jsme spolu často, ale zato…! Oba jsme se ale shodli na tom, že to často nepotřebujeme. Máme to stejně a koukali se na nás předchozí partneři a kamarádi úplně stejně divně: ,,jako ty si to neděláš? To já bych nedala! Ja musím denně!”

(Btw to mě třeba štve, ze je TO braný jako droga, když nejedeš jako králík a spíš s někým třikrát, dvakrát, jednou za měsíc, jsi odsouzenej – přitom nám to oběma stačí! A není to nějaká omluva. Takže v tom jsme si sedli, no a pak už to jen kvetlo).

Jsme spolu něco přes dva roky a zažívám orgasmus skoro při každém sexu – ať už klitoriální, vnitřní, bod G, nebo bradavek – btw, ten JE!

Nicméně, píšu ti to všechno proto, že jsem už dlouho nečetla tak pravdivý článek.

Víš, co je sranda? Že jsem vlastně nad orgasmem, krom strachu v dětství, nikdy moc nepřemýšlela, ale po přečtení článku bych to napsala do bible, aby holky, který to tak snadno nemají, měly tu možnost.

Nevím, jak to celý shrnout, ale JE TO SAKRA V HLAVĚ!

Já začala v hlavě a sex a orgasmus byl dárek navíc. Beru to tak, že jsem se otevřela, byla k sobě upřímná, odpustila si a začala se brát celá, jaká JSEM. A mít bradavkový orgasmus? Ty vado, to za to stojí, seš moje soul mate, a to tě vůbec neznám, děkuju.

Jo a taky bych ráda vyvrátila nějaký divný předsudek, že sex je jen o zasunutí! To mě úplně se..jří. My máme sex jako komunikaci.

Když jsem s ním, sama, v teple, je to tak intenzivní. Většinou ani nedojde k tomu, že se oba plně svlíknem.

Prostě se nám stane jen málokdy, že vyloženě přirážíme. Ale o tom jsi možná taky psala, tak jen, že to existuje, a že jsem toho příklad!

Jo a já jsem na milion procent v přítomným okamžiku. Neumím to jinak a jsem za to ráda, asi to tak každý nemá…


Odnaučené předstíračky

1.
Taaakže, moje zkušenost s fake orgasmíčkama? Velmi blízká!

Až donedávna jsem je praktikovala jako kdyby to byla vlastně normálka. (Mluvíme zhruba 3-4 roky zpět). Orgasmy šité jak na míru.

Každý jeden jediný sex jsem to všechno nahrála. Věděla jsem, že se vrcholu stejně nedočkám a chtěla jsem se “zavděčit” mým sexuálním partnerům. Dokonce mě až poléval stud při představě, že bych to všechno měla “zkazit” a vysvětlit jim, že to nebude se mnou tak jednoduché…

Teď se tomu směju, protože jsem vlastně vděčná, jak moc mi to ukazovalo, že je třeba hooodně velká dávka sebelásky. A s tím už souvisí i výběr partnerů, čili výběr energie s jakou se chci spojit, a pak teda, jak se s nima budu cítit…

Až do té doby, kdy jsem se začala mít víc ráda & tehdy jsem potkala svého bývalého… řekla jsem si, že na tom zapracuju i s ním. Tím chci narazit na to, že je vlastně velmi podstatné s kým ten sex máme.

U mě byl důležitý výběr partnera, jestli se s ním cítím dobře a máme emocionální spojení a čas.

Takže většinu mého života, kdy jsem byla sexuálně aktivní, jsem všechno předstírala. Jak smutneé… a je mi jasné, že ne jenom já… stále je co objevovat, co se týče mých orgasmů, ale rozhodně už nikdy nebudu předstírat.

S pravdou ven.

2.
Já předstíraný orgasmus měla 8 let, kdy jsem chodila s klukem.

Já vím, moje vina, že jsem nebyla dost fér sama k sobě, abych přiznala, že jsem na holky…. nebo jo přiznala, jenže okolí bylo proti – ale to je zase jiný příběh.

Jen chci říct, ze jsem sex nenáviděla!!! Byla jsem 8 let jako v pasti, myslela sem jen na to, že když budeme ležet v posteli budeme to dělat a já budu muset předstírat, a pak utíkat brečet do koupelny, znechucená a na dně!

Takhle to bylo a bylo to fakt náročný! Neustálá hysterie přibývala… Byla jsem zoufalá, odmítala jsem jakýkoliv dotyk, nenáviděla jsem se… A ještě jsem extrémní introvert, takže jen sama za sebe!

Ani nejlepší kamarádka nic nevěděla! Prostě jen já a předstíraný orgasmus.

Holky nedělejte to! Po 8 letech jsem dostala odvahu a našla si holku, prostě hotová věc. Ukončila jsem 8 letý vztah a všem jsem dala jasně najevo jak jsem šťastná!

Můj první sex s holkou zněl jasně – “mě jen tak neuděláš, nejde mi to”.

Trvalo to jednu noc! Jednu jedinou noc. A to jsem byla opilá, prostě jsem to byla konečně já!!! Uvolněná, nadržená, svá!!! Jsem takhle svá, energická a naplněná těma nejlepšíma orgasmama už dva roky! A musím říct, že je to božský!!!

Jsem bohyně, cítím každý pohyb, vnímám každý dotyk, vůni, pohled!

Tohle jsem já!

3.
Se svým prvním partnerem jsem orgasmus předstírala od 15 až do svých 18 let.

Pak jsem si řekla, že takhle žít nechci a začala ho učit, jak to má udělat.

Zadařilo se, dělal to rád a dobře. Mně se ulevilo a cítila jsem se volná a naplněná.

Ulevilo se mi.

4.
Nerada to říkám, ale skoro všechny až na… Bože, na prstech jedné ruky bych spočítala ty skutečné…

Někdy jsem měla i pocit, že kluci jen podle orgasmu měří, jestli milování stálo za to. A to mi i řekli, když jsem se ptala, jak by to vnímali. Případně jako osobní selhání. Což je vlastně škoda…

Říkám si, že dneska už bych nepředstírala, je to věčná škoda, protože pak se tím tak nějak ten zážitek pokazí. A já měla i pocit, že pak už musím předvádět herecký výkon pořád, protože by asi vypadalo divně, kdyby to najednou “nešlo”.

No a bohužel jsem toho předstírání párkrát využila k rychlejšímu ukončení sexu… Na to teda taky nejsem vůbec pyšná.

5.
V 17 jsem měla prvního přítele a zároveň sexuálního partnera. Chodili jsme spolu 3 roky a orgasmus jsem předstírala možná někdy na začátku, protože jsem se styděla (jsem totiž o 4 roky mladší než on). Ale jak říkám, bylo to možná, protože si nemůžu vzpomenout na konkrétní příklad.

On se ke mně choval úžasně, do ničeho mě nenutil a o všem si se mnou povídal. Chtěl vědět, co mě vzrušuje, zajímá, líbí se mi.. a to jsem byla úplný nováček, sama jsem ještě pořádně nevěděla.. Díky tomu jsme se ale dostali tam, kam jsme chtěli.

Nikdy jsem pak neměla důvod záměrně něco předstírat, protože bych se pak cítila trapně a jemu by to stejně k ničemu nebylo, akorát by si myslel, že se mi líbí něco, co se mi vlastně možná vůbec nelíbí.

Díky tomu, že jsme si hodně povídali a nenutili se do přílišného experimentování jsem se začala cítit jistá sama sebou a tím, jaká jsem “v posteli”.

Začala jsem si milování užívat a taky prožívat, dokonce došlo na pravidelná vyvrcholení.. a to bylo maximálně boží, takže za mě – komunikace, důvěra a láska jsou klíčem k dobrému a kvalitnímu orgasmu.

 


 

Tak co, našla ses v některém z těchto příběhů?

S láskou,
MichaElla ♡

 

Michaela Aira

Michaela Aira

Průvodkyně žen na cestě za jejich intimním sebepoznáním. Poznat Michaelu blíže můžeš zde.